Makelaar-Taxateur &
Zorgmakelaar

Marjon van Bergen is actief en gespecialiseerd, in de diverse gebieden van de woningmakelaardij en in de verschillende vormen van taxaties.

Wij staan voor persoonlijke aandacht en benadering en kennen een no-nonsense mentaliteit. Samen met u gaan we aan de slag. Marjon van Bergen is gecertificeerd register makelaar taxateur en aangesloten bij VBO ( Vereniging Bemiddeling Onroerend goed).

Door de toenemende vraag van onze klanten op het gebied van bijkomende zaken bij een verkoop, aankoop en taxaties, hebben wij onze kennis hieromtrent uitgebreid en ons gespecialiseerd in deze aandachtsgebieden. Hierdoor zijn ook onze netwerken dusdanig uitgebreid dat wij full-service dienstverlener zijn voor al uw zaken aangaande vastgoed.

Wij adviseren u en verwijzen u naar één van onze netwerk contacten als het gaat om financiële dienstverlening, beleggingen, juridische kwesties, mediation en gezondheidszorg/mantelzorg in combinatie met wonen.

Doordat wij aangesloten zijn bij VBO makelaar bent u als consument altijd verzekerd van up-to-date kennis en betrouwbaarheid.

Bereikbaarheid:
Maandag t/m vrijdag 09.00-18.00 uur. ’s Avonds of in het weekend op afspraak of in overleg.